Sälja bra eller sälja bäst

Säljresa till Toscana

 

16-20 april 2024

 

Säljresan med upplevelser och minnen för livet

Resan är för för dig som vill maximera nya kunskaper, erfarenhetsutbyte och upplevelser i ett enda paket. Här kombinerar du säljutbildning och härliga upplevelser tillsammans med andra deltagare under fyra dygn på kursgården Casa Oliveta i Toscana. Dessutom får du kostnadsfri tillgång till Peppes onlineutbildning i hela 12 månader efter resan. Boende, mat, dryck, nya vänner och minnen för livet ingår i priset!

Till anmälan
Placeholder Image

Själva utbildningsresan är fyra dygn, varav tre hela dagar är fördjupad säljutbildning. Här får du och de andra deltagarna bland annat hjälp med att ta fram bättre säljmaterial, träna på att hantera invändningar och jobba med hur du hittar nya kunder och behåller de befintliga. Utbildningen är baserad på de 10 stegen i Peppes bästsäljande bok "Sälja bra eller sälja bäst".

Den här resan genomförs tillsammans med Linus Zackrisson, som lär dig knepen du behöver för att bygga ditt varumärke på LinkedIn och få kunderna att jaga dig istället för tvärtom.

I priset ingår mat, dryck och boende på den magiska kursgården Casa Oliveta i Toscana.

Under utbildningen får du också tid för både reflektion och rekreation, på egen hand eller tillsammans med andra. Häng vid poolen, varva ner i yogastudion och ta härliga promenader i naturen.

Peppe Ekmark

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap, bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt – och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Om och om igen. Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt. 

Läs mer om Peppe genom att klicka här.

 

Placeholder Image

Den här resan genomförs i samarbete med Linus Zackrisson, som är expert på LinkedIn och karriärfrågor. Han har hållit över 2000 föreläsningar och utbildningar om LinkedIn, jobbsökande, employer branding och rekrytering. Linus ingår i LinkedIn Nordics grupp av utvalda LinkedIn-experter och på den här resan lär han dig hur du ska lyckas med sälj och marknadsföring på LinkedIn.

Det här får du på resan

 

Ett starkare nätverk som kan rekommendera dig till dina framtida kunder

Fyra utbildningsdagar med Peppe Ekmark och Linus Zackrisson

 

Placeholder Image

Boende 4 nätter i dubbelrum på gården Casa Oliveta

 

Placeholder Image

Frukost, lunch och middag inklusive vin, samt fri tillgång till kaffe och frukt

 

Placeholder Image

Utbildningsmaterial till kursen

 

Placeholder Image

Besök på vingård och staden Lucca

 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Till anmälan

Program

Med reservation för ändringar.

Placeholder Image

Tisdag

Check in

 • Ankomst Casa Oliveta
 • Lära känna varandra
 • Middag
Placeholder Image

Onsdag

Säljutbildning

 • Vinsten för kunden
 • Boka möte
 • Första mötet
 • Invändningar
 • Behovsanalysen
Placeholder Image

Torsdag

LinkedIn-utbildning

 • Lyckas på LinkedIn
 • Bygg ditt varumärke
 • Stick ut i mängden
 • Få nya kunder
Placeholder Image

Fredag

Säljutbildning

 • Presentationen
 • Avslutsteknik
 • Uppföljning
 • Att tänka på
 • Personliga vinsten
Placeholder Image

Lördag

Check out

 • Summering
 • Avslut

Så säger deltagare

Jessica Creutz

Jessica Kreutz

"Tack för bästa kursen, helt underbar. Jag kommer ta med mig mycket från dagarna med er, hela livet"

Pierre Kropp

Pierre A. Kropp

"Peppe jag är så oerhört tacksam för att jag fick möjligheten att åka med på den här resan. Den har verkligen förändrat mitt liv och gett mig en helt annan tro på mig själv och på livets möjligheter. Jag är mer motiverad än någonsin och så taggad att dra igång mitt nya projekt. Du är bäst!"

Attila Farkas

Attila Farkas

"Stort tack för allt Peppe och gänget. Denna resa var helt magisk och jag kommer alltid bära med mig minnen och insikter för livet. Detta har verkligen förändrat mitt liv! Alla borde få göra en sån här fantastisk resa med ett underbart gäng."

Till anmälan
 

Välkommen hem till Peppe Ekmark och Casa Oliveta

 

Den äldsta delen av Casa Oliveta går tillbaka till 1632. Den eleganta och rymliga (550 m2) villan har sedan i nutid byggts till och renoverats till det goda skick som det är idag. Huset ligger mycket vackert med utsikt över olivlundar, en fågelsjö och små italienska byar på avstånd. Huset är gediget byggt i sten och därmed också svalt sommartid. Alla fönster är försedda med myggnät och fönsterluckor, och varje sovrum har en takfläkt.

Precis framför huset, i bästa sol-läge, finner ni den stora poolen omgärdad av en stor, stenlagd, solterrass och en utedusch. Det finns också gungor, fotbollsspel och ett pingisbord.

Peppe Ekmark tillsammans med fru Lena Lagerström driver kursgården ihop. Lena Lagerström är sommelier, civilingenjör, utbildad vinmakare och sköter den  fantastiska trädgården. Maten som kommer att serveras är vegetarisk och 90% när/egenproducerat.

Address: Via delle Forbici, 8, 55062 Capannori LU, Italy

Hemsida: https://www.casaoliveta.se

Placeholder Image
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta

Kostnad per person: 24 900 kr ex moms

Lägg till 5 000 kr och få ett eget rum (29 900 kr)

Anmäler du dig till resan ensam? Då kan du boka ett eget rum. Annars delar du med en annan deltagare (av samma kön förstås). 

Anmäl dig redan idag

Moms samt resekostnader tillkommer på ovanstående priser. Vid bokningstillfället erhålles en bokningsavgift på 30% av totalbeloppet. Resten betalas innan resan. Betalningsvillkor 10 dagar netto.

Frågor?

Kontakta Peppe om du har några funderingar eller vill veta mer om kursen.

[email protected]
0707104844