På 2 veckor tar vi ditt ledarskap till nästa nivå genom att lära dig använda verktyg som garanterat skapar engagerade medarbetare

Anmäl intresse eller beställ

Här är de 8 stegen du får lära dig och öva på i utbildningen:

Blottlägg dig och

visa vem du är

Bestäm dig och

stå för det du tror på

Sätt upp tydliga mål och följ upp dem regelbundet

Måla upp målbilder

Våga vara mänsklig

ärlig och tydlig

– kärleksfullt

Ha balans i livet

Ha roligt och

fira dina segrar

Lev dina drömmar

Kort om Peppe Ekmark

Peppe står för mycket personliga utbildningsmetoder och ett bemötande som lyfter sälj- och ledarskapsprocesser till helt nya nivåer. Han har med sig en häftig erfarenhet från 35 år i näringslivet där han utmanat många och förändrat sättet de tänker på.

När Peppe inte utbildar företag på kursgården i Toscana skriver han böcker, ger personlig coachning och genomför skräddarsydda företagsutbildningar både i Sverige och utomlands. Han är också en uppskattad föreläsare som berör och inspirerar, både hos företag och på publika scener.

I oktober 2021 genomförde han sin egen föreställning "PeppTALK" på Cirkus i Stockholm med 800 personer i publiken. Peppes framgång kommer från förmågan att kunna kombinera omtänksamhet, kunskap och engagemang så att alla deltagare känner sig betydelsefulla.

 

Vem passar utbildningen för?

Är du är en ledare som vill utvecklas och ta ditt eget ledarskap till nästa nivå? Är du öppen för att lära dig nya saker för att skapa engagerade medarbetare? Då är det här utbildningen för dig!

Om du söker en utbildning som lovar guld och gröna skogar med minimal insats från dig, fortsätt leta.

Anmäl intresse eller beställ

Enkelt och flexibelt med garanterat resultat. Dina medarbetare kommer att tacka dig

Anmäl intresse eller beställ