Leda bra eller leda bäst

Ledarskapsutbildning i Toscana

 

8-12 oktober 2024

 

29 900 kr ex moms

När tränade du på ditt ledarskap senast?

Oavsett om din passion är idrott, pianospel eller ledarskap måste du hela tiden träna för att bli bättre. Det finns inga genvägar, allt ledarskap är färskvara. På den här fyradagars-kursen i Toscana tränar vi dig i att hantera olika situationer du kan ställas inför som ledare. Dessutom lär vi oss undvika att gå fel – något som är lättare än vad vi tror.

Placeholder Image

Enligt färska gallupundersökningar är bara 15 procent av alla anställda i Sverige engagerade i sitt arbete. Bara genom att fördubbla den siffran kan vi uppnå resultat vi tidigare inte trodde var möjliga. Och då har vi ändå bara uppnått 30 procent av gruppens kapacitet.

Under kursen får du lära dig hantera verktyg som garanterat kommer att hjälpa dig att skapa engagerade medarbetare. Fokus ligger på dig, din egen utveckling och hur du kan påverka gruppen.

Vi blickar inåt för att upptäcka underliggande hinder och omedvetna kompetenser. Genom att förstå hur dina tankar – såväl medvetna som undermedvetna – styr dig kan du göra nya val och därmed utveckla ditt ledarskap. Du blir medveten om din inre kompass och kan lättare navigera trots nya omständigheter och andra förutsättningar.

Varje deltagare kommer att få ta fram sina individuella förväntningar och mål under kursen för att kunna uppnå maximal personlig utveckling. Kursen består sedan av presentationer, demonstrationer, övningar och egna reflektioner. Vi coachar dig löpande och återkopplar kontinuerligt för att säkerställa lärandet hos var och en av deltagarna. 

Vi delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper för att du ska bli en ännu bättre ledare. Det kommer även att finnas tid över för både egen reflektion och rekreation i den fantastiska toscanska omgivningen. Och vi törs lova att du möter nya vänner, som blir ett stöd och bollplank under din framtida utveckling som ledare.

Kursen vänder sig dig som:

 • Är ledare/chef och som vill utveckla ditt ledarskap till nästa nivå
 • Kan avsätta tid och fokus för att ta nästa steg i din personliga utveckling och nå helt nya resultat omgående.
 • Är villig att göra en förändring just nu och vara öppen för nya idéer som är positiva, kreativa och konstruktiva.
 • Är öppen för coachning och förändringsbenägen
Placeholder Image
Placeholder Image

Denna kurs genomförs i samarbete med Tommy Bysell. Han är NLP-tränare med en bred och lång erfarenhet av coaching och tillämpning av NLP-tekniker inom kommunikation, ledarskap och projektledning.

Tack vare sin NLP-bakgrund och sitt stora intresse för mänskligt beteende har han förmågan att skapa motiverade och sammansvetsade team som framgångsrikt levererar med mycket energi. Han coachar ledare och utbildar grupper i kommunikation och ledarskap.

Till anmälan

Peppe Ekmark

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap, bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt – och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Om och om igen. Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt. 

Läs mer om Peppe genom att klicka här.

 

Amanda Arnold

Tommy Bysell - NLP Tränare

Tommy har en både lång och bred erfarenhet av coaching och tillämpning av NLP-tekniker inom management och projektledning. Tack vare sin NLP-bakgrund och sitt stora intresse för mänskligt beteende har han förmågan att skapa motiverade och sammansvetsade team, som framgångsrikt levererar med mycket energi. Han coachar hela grupper och individuellt.

Läs mer om Tommy genom att klicka här.

Under kursen får du

 

Ett starkare nätverk som kan rekommendera dig till dina framtida kunder

Fyra utbildningsdagar med Peppe Ekmark och Tommy Bysell

 

Placeholder Image

Boende 4 nätter på gården Casa Oliveta

 

Placeholder Image

Frukost, lunch och middag inklusive vin, samt fri tillgång till kaffe och frukt

 

Placeholder Image

Utbildningsmaterial till kursen

 

Placeholder Image

Besök på vingård och staden Lucca

 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Till anmälan

Program

Med reservation för ändringar.

Placeholder Image

Tisdag

 • Ankomst Casa Oliveta
 • Lära känna varandra
 • Middag
Placeholder Image

Onsdag

 • "Blottlägga sig"
 • Vad kan jag göra för att förändra mitt ledarskap?
 • Varför funkar det respektive varför funkar det inte?
 • Hur fungerar vi?
Placeholder Image

Torsdag

 • Vad begränsar mig?
 • Mina egentliga drivkrafter, vilka är de?
 • Värden/övertygelser
 • Vision/Mission/Mål
Placeholder Image

Fredag

 • Öppen för nya idéer
 • Brainwriting
 • Disneystrategin
 • Lateralt tänkande
 • Mitt nya jag, min mission, min nya identitet
 • Mina mål och steg 1 som jag tar här och nu
Placeholder Image

Lördag

 • Ny identitet
 • Summering

Referenser

Camilla Sjödahl

Camilla Sjödahl

”Världens bästa ledare gav mig världens bästa uppvaknande! Jag gav mig ut på en inre resa där jag besökte kända och nya platser. Detta gav mig mod till att börja leva originalet® av mig själv fullt ut. En utbildning med perfekt balans mellan teori, praktiska övningar och verktyg. Att utöver detta få uppleva Toscanas vårvärme, underbara landskap och magiska måltider var som grädde på moset.”

Fredrik de Try

Fredrik de Try

”Bli världens bästa ledare” är en kaxig titel på en utbildning. Det kan nog de flesta hålla med om. Men jag kan lova att den gör skäl för namnet, mångfalt! Peppe och Tommy har en magisk förmåga i att locka fram de styrkor och förmågor du inte visste du besitter för att sedan ge dig alla möjligheter att lära dig använda dom. Att dessutom få all denna tillgång hos dig själv i fantastiska Toscana är makalöst underbart och stimulerande.”

Placeholder Image

Branko

”Jag deltog i Världens bästa ledare som hölls på Peppes kursgård. Bra utbildning, erfarenhetsbyte, bra verktyg för mig som person och för mitt ledarskap, med både teori, samtal och praktiska övningar. Nytta med nöje i en fantastiska Toscana.”

Till anmälan
 

Välkommen hem till Peppe Ekmark och Casa Oliveta

 

Den äldsta delen av Casa Oliveta går tillbaka till 1632. Den eleganta och rymliga (550 m2) villan har sedan i nutid byggts till och renoverats till det goda skick som det är idag. Huset ligger mycket vackert med utsikt över olivlundar, en fågelsjö och små italienska byar på avstånd. Huset är gediget byggt i sten och därmed också svalt sommartid. Alla fönster är försedda med myggnät och fönsterluckor, och varje sovrum har en takfläkt.

Precis framför huset, i bästa sol-läge, finner ni den stora poolen omgärdad av en stor, stenlagd, solterrass och en utedusch. Det finns också gungor, fotbollsspel och ett pingisbord.

Peppe Ekmark tillsammans med fru Lena Lagerström driver kursgården ihop. Lena Lagerström är sommelier, civilingenjör, utbildad vinmakare och sköter den mest fantastiska trädgården. Maten som kommer att serveras är vegetarisk och 90% när/egenproducerat.

Address: Via delle Forbici, 8, 55062 Capannori LU, Italy

Hemsida: https://www.casaoliveta.se

Placeholder Image
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta

Anmäl dig redan idag

Moms samt resekostnader tillkommer på ovanstående priser. Vid bokningstillfället erhålles en bokningsavgift på 30% av totalbeloppet. Resten betalas innan resan. Betalningsvillkor 10 dagar netto.

Har du några frågor?

Kontakta Peppe eller Tommy om du har några funderingar om kursen.

[email protected]
0707104844

[email protected]
0702665858