Intresseanmälan
Intresseanmälan

Konferens eller kick-off i underbara Toscana i Italien

 

Intresseanmälan

Ibland kan man behöva både ny energi och lite inspiration för att ta verksamheten framåt. Ett uppskattat inslag är då att boka ett ledningsmöte, konferens eller Kick-off i underbara Toscana. Här får ni tid för reflektion samtidigt som ni i lugn och ro hinner arbeta igenom alla kommande strategier.

Att byta miljö kommer garanterat att skapa ny inspiration för att inte tala om vinsten av att bo tillsammans under samma tak i några dagar. När ni arbetat klart för dagen ordnar vi sen roliga aktiviteter som t.ex matlagning med allt från att göra egen pasta till vedungsbakad pizza. Allt med hjälp av våra duktiga lokala italienska kockar.

Vidare kan vi ta med er på allt från vinprovningar till besök på fantastiska vingårdar. Eller varför inte besöka städer som Florens eller Lucca. Ett mycket uppskattat inslag är att åka till Medelhavet och efter ett härligt bad, äta en god lunch i några av alla mysiga restauranger längs stranden.

Vi har plats för upp till 14+2 bäddar fördelat på 7 dubbelrum samt mängder av många bra utrymmen och platser att kunna konferera på, både inomhus samt utomhus. Självklart finns all utrustning såsom projektor, ljud och blädderblock mm. Och det bästa av allt är att det är både billigare och enklare än du tror. Kontakta oss gärna för ett konkret upplägg.

Förslag på agenda för en konferens eller Kick-off tisdag - lördag

Placeholder Image

Dag 1

17.00 - Ankomst till Casa Oliveta. Incheckning på gården samt rundvandring
19.00 – Välkomstdrink följt av en härlig italiensk härlig middag med goda viner

Placeholder Image

Dag 2

08.00 – Morgonlöpning, promenad eller yoga
09.15 - Frukost
10.00 - Workshop med Peppe – Hur du kan öka företaget försäljning
13.00 - Lunch
14.00 – Workshop med Peppe – Hur bygger man framgångsrika arbetsteam
18.00 – Slut på workshop och tid för bad och avkoppling
19.00 – Drink innan avfärd till lokal restaurang för en härlig middag

Placeholder Image

Dag 3

08.00 – Morgonlöpning, promenad eller Yoga
09.15 - Frukost
10.00 - Workshop med Peppe – Fortsättning på hur man bygger framgångsrika arbetsteam
13.00 – Lunch
15.00 – Avfärd till vingårdar i området för vinprovning
18.00 – Middag på vingård
21.00 – Tillbaka till Casa Oliveta för att umgås

Placeholder Image

Dag 4

08.00 – Morgonlöpning, promenad eller Yoga
09.15 - Frukost
10.00 – Möjlighet för er att arbeta med era saker alt. att vi besöker staden Lucca
13.00 - Lunch
14.00 – Möjlighet för er att arbeta med era saker alt. att vi åker besöker staden Lucca
18.30 - Vinprovning med vår egen sommelier där vi provar viner från Toscana
19.00 – Avslutningsmiddag som serveras färdig eller att ni tillsammans i gruppen lagar den

Placeholder Image

Dag 5

08.00 – Morgonlöpning, promenad eller Yoga
09.15 - Frukost
10.00 - Utcheckning från rummen
11.00 - Hemfärd eller egen aktivitet

Intresseanmälan

Under vistelsen får du

 

Placeholder Image

Boende 4 nätter med del i dubbelrum på gården Casa Oliveta omgiven av 168 olivträd med stor härlig pool nedanför uteköket och matplatsen.


 

Ett starkare nätverk som kan rekommendera dig till dina framtida kunder

Boende i samma hus under några dagar vilket kommer få gruppen att lära känna varandra ännu bättre vilket kommer underlätta för framtida samarbeten.

Feedback på din verksamhet från några av Sveriges mest kunniga företagare

Daglig yoga eller meditation i den underbara omgivningen för att kunna koppla av och vara ännu mer närvarande under vistelsen på gården.

Placeholder Image

Föreläsningar och workshops inom försäljning-, ledarskap samt personlig utveckling med Peppe Ekmark som kommer hjälpa er att ta nästa steg i företaget utvecklingsresa.

Slappna av i härlig miljö och i gott sällskap som ger dig nya kreativa idéer

Daglig löpning eller power walks för att hela tiden ha energin uppe och sen kunna njuta av all härlig mat och dryck.

Placeholder Image

Frukost, lunch och middag ink vin, samt fri tillgång till kaffe och frukt under hela vistelsen.

 

Placeholder Image

Vinprovning med vår egen sommelier Lena på Casa Oliveta

 

Placeholder Image

Besök på vingård och i staden Lucca

 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Svara på frågorna nedan för att skicka in din ansökan

Om Peppe Ekmark

Är författare till “Sälja bra eller sälja bäst” samt “”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”. Han är en framgångsrik säljare och jobbar idag med säljutbildningar, ledarskapsutbildningar och personlig coaching.

Tillsammans med hans fru Lena driver de Casa Oliveta, en kursgård för utveckling, rekreation och gemenskap.

Läs mer om Peppe genom att klicka här.

 

Amanda Arnold

Välkommen hem till Peppe Ekmark och Casa Oliveta

 

Den äldsta delen av Casa Oliveta går tillbaka till 1632. Den eleganta och rymliga (550 m2) villan har sedan i nutid byggts till och renoverats till det goda skick som det är idag. Huset ligger mycket vackert med utsikt över olivlundar, en fågelsjö och små italienska byar på avstånd. Huset är gediget byggt i sten och därmed också svalt sommartid. Alla fönster är försedda med myggnät och fönsterluckor, och varje sovrum har en takfläkt.

Precis framför huset, i bästa sol-läge, finner ni den stora poolen omgärdad av en stor, stenlagd, solterrass och en utedusch. Det finns också gungor, fotbollsspel och ett pingisbord.

Peppe Ekmark tillsammans med fru Lena Lagerström driver kursgården ihop. Lena Lagerström är sommelier, civilingenjör, utbildad vinmakare och sköter den mest fantastiska trädgården. Maten som kommer att serveras är vegetarisk och 90% när/egenproducerat.

Address: Via delle Forbici, 8, 55062 Capannori LU, Italy

Hemsida: https://www.casaoliveta.se

Placeholder Image
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Intresseanmälan

Referenser

Peter och Peder

"Kursen, maten, miljön, klimatet, värdskapet och gemenskapen som skapas - världsklass!"

 
”Vi har nu varit på denna fantastiska kursgård 2 år i rad, på två kurser med lite olika inriktningar. Nu senast i augusti 2020 - Våga drömma och börja leva - detta helhetskoncept i denna oas är så bra så vi har redan bokat till våren igen. Vi har gått väldigt många kurser genom åren inom de flesta områden, men helt ärligt, denna kurs och detta stället, det trumfar allt. Kursen, maten, miljön, klimatet, värdskapet och gemenskapen som skapas - världsklass!”
 
Ska du åka på en kurs nästa år, åk till Toscana på denna kurs!
 
Peter & Peder, Östersund

"Vi fick sån energi och våra målbilder blev så tydliga att vi idag också äger ett hus i vackra Toscana med stora planer framför oss!"


Innan vi åkte ner till denna fantastiska kursgård i Toscana, visste vi inte riktigt vad vi skulle förvänta oss. Att kursen ”Sluta stress, börja leva” var något vi behövde, det visste vi, då vi haft en inte så bra balans i livet mellan jobb och privatliv. Men med fungerande nycklar, fantastisk vägledning, givande samtal och övningar – blev kursen mer än vi någonsin kunnat ana.
 
Vi fick sån energi och våra målbilder blev så tydliga att vi idag också äger ett hus i vackra Toscana med stora planer framför oss! Att detta även skedde i en grupp med olika typer av människor, olika bakgrunder och livserfarenheter - gjorde kursen ännu bättre! Man skall aldrig underskatta energin från en stark grupp! Sen att omgivningen är löjligt vacker gör ju inte saken sämre!
 
Vi vill verkligen vara med på nästa kurs då vi redan upplevt vad den kan göra med ”ens drömmar”. Om första kursen vi var med på resulterade i ett hus i Toscana, bättre balans i livet på hemmaplan, mer glädje och större drömmar och mål framåt – då kommer ”del 2” inte göra oss besvikna! 📷”

Daniel & Courtney, Stockholm
Peter och Peder
Peter och Peder

"Jag kände att det var det bästa jag gjort på länge"

 
Jag bestämde mig för att åka själv på en hälsoresa, valet blev enkelt då jag hittade den kursgård, med inriktning "Våga drömma börja leva". Dagarna fylldes med yoga, workshops, samvaro med bästa gänget.
 
Jag kände att det var det bästa jag gjort på länge. Jag fick träffa fantastiska människor som numera är goda vänner. Under dessa dagar fick jag njuta av den fantastiska naturen runtomkring, det var inget problem att ta sig ut på egen hand. Maten var helt fantastisk tillagad, vilket vi fick njuta av i timmar med många glada skratt & underbar samkväm.
 
Maten, miljön, mina nya vänner, fyllde mig med sådan energi, vilket jag kommer att bära med mig länge, länge. Jag lovar, Du kommer inte att ångra dig!”
 
Carina Marklund

"Nya vänner för livet och den härliga kursgården med en underbar pool gjorde att man verkligen trivdes"


”Vi var på Våga drömma börja Leva-kurs Italien i aug. Det var en kurs som vi inte hade några direkta förväntningar på. Vi ville komma i väg och träffa folk och få nya upplevelser. Yoga och blandat med livsmål lät som en spännande kombo. Men det blev sjukt bra, vilket gäng. Nya vänner för livet och den härliga kursgården med en underbar pool gjorde att man verkligen trivdes. KAN verkligen rekommendera denna kurs"

Pia & Tobbe

Peter och Peder

Har du några frågor?

Kontakta Peppe om du har några funderingar om helgen.

[email protected]
0707104844

Peppe Ekmark